Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre agresorul bătrânului de 71 de ani din Piața Victoriei și Traian Băsescu

Legătura dintre agresorul bătrânului de 71 de ani din Piața Victoriei și Traian Băsescu

Legătura dintre agresorul bătrânului de 71 de ani din Piața Victoriei și Traian Băsescu
05 Dec 2017   •   17:58

Matei Sandel, cunoscut drept "Sandy", a ajuns în atenția opiniei publice după ce a avut o altercație cu un bâtrân în vârstă de 71 de ani în Piața Victoriei și l-a lovit pe acesta cu pumnul în față.

"Sandy" a candidat pentru un loc de consilier local al Sectorului 3, ocupand pozitia numarul 13 pe listele partidului lui Traian Basescu, PMP, informeaza Jurnalul National.

Barbatul a fost casatorit, insa a divortat de sotia sa in 2008, instanta acordandu-i custodia celor doi copii minori si obligand-o pe fosta nevasta la plata pensiei alimentare. Din declaratia de avere reiese ca Sandy Matei ar fi pensionat si ca detine o garsoniera in Bucuresti, obtinuta in 2010, precum si 60% dintr-un teren agricol, obtinut in urma unei succesiuni.

Desi are 43 de ani, protestatarul a muncit doar 5 ani si jumatate, pensionandu-se in urma cu 11 ani, pe caz de boala. Bolile de care sufera sunt: astm, insuficienta respiratorie cronica, tahicardie, tulburare polimorfa de personalitate, predominant iritabil impulsiva, cu decompensare depresivo-reactiva.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close