Antena 3 CNN Actualitate Limuzina gata sfinţită a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei nu îşi găseşte cumpărători. Licitaţia va fi reluată

Limuzina gata sfinţită a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei nu îşi găseşte cumpărători. Licitaţia va fi reluată

Limuzina gata sfinţită a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei nu îşi găseşte cumpărători. Licitaţia va fi reluată
26 Apr 2013   •   16:42

Limuzina scoasă la vânzare de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei nu a atras niciun cumpărător. Astăzi a avut loc prima licitaţie, iar preţul de prornire a fost de 50.000 de euro.

La licitaţia organizată de arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei pentru vânzarea maşinii de lux nu a venit nimeni. Asta deşi anunţul a fost intens promovat şi pe internet.

"Autoturismul Mercedes Clasa S are un preţ de pornire de 50 de mii de euro şi este dotată cu toate condiţiile, are mai puţin de 40.000 de kilometri parcurşi", susţine preotul Adrian Ionescu, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

Maşina de lux a ajuns în proprietatea Bisericii după ce a fost cumpărată de arhiepiscopul Epifanie Norocel cu peste 100 de mii de euro. Credincioşii n-au înţeles niciodată de ce îi trebuia Arhiepiscopiei o maşină atât de scumpă.

Arhiepiscopia va organiza o altă licitaţie după Sărbătorile Pascale, unde speră să aibă mai mult noroc. Cu banii din vânzarea maşinii, mai marii Bisericii vor să înfiinţeze un azil de bărâni în cadrul mănăstirii Răteşti.


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close