x close

Lista COMPLETĂ a candidaţilor pentru şefia DNA. Cine a fost respins de Ministerul Justiţiei

de O.P.    |    05 Oct 2012   •   11:43
Lista COMPLETĂ a candidaţilor pentru şefia DNA. Cine a fost respins de Ministerul Justiţiei 442

Ministerul Justiţiei a publicat vineri lista candidaţilor pentru funcţiile de procuror general şi şef al DNA, pe aceasta figurând 11 candidaţi, printre care Codruţa Kovesi, Tiberiu Niţu şi Claudiu Dumitrescu, candidatura lui Dan Voinea pentru funcţia de procuror general fiind respinsă.

Potrivit listei, pentru funcţia de procuror general al Parchetului ICCJ s-au înscris: magistratul militar Gheorghe Cornescu, Elena Hach, Gheorghe Moţa, Tiberiu Niţu, fost prim-adjunct al procurorului general asl României Codruţa Kovesi, Constantin Sima, Viorica Stoica.

Sima şi Stoica s-au înscris şi pentru funcţia de procuror-şef al DNA.

Pentru şefia DNA s-au înscris: Claudiu Dumitrescu, detaşat în funcţia de şef al DLAF, Codruţa Kovesi, detaşată la MAE, Vasile Ioniţă, Ioan Irimie şi Paula Tănase.

Candidatura lui Dan Voinea pentru funcţia de procuror general a fost respinsă, întrucât el nu mai este procuror, ieşind la pensie în urmă cu câţiva ani, după ce CSM a declanşat o anchetă împotriva sa în legătură cu soluţionarea dosarelor Revoluţiei şi mineriadei.Citeşte mai multe despre:

procurori DNA sefia dna
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati