Antena 3 CNN Actualitate Litoral 2007 - la preţurile de anul trecut

Litoral 2007 - la preţurile de anul trecut

Litoral 2007 - la preţurile de anul trecut
02 Mar 2007   •   19:11

Peste 120 de societăţi hoteliere şi agenţii de turism au participat vineri la sesiunea de contractări de sejururi estivale pe litoral. Marele eveniment al acestui târg de turism litoral îl constituie faptul că pentru prima dată, în ultimii 17 ani, tarifele la cazare au rămas neschimbate, faţă de cele practicate în sezonul anterior. 'Probabil, alarmaţi de concurenţa practicată de hotelierii de pe litoralul bulgăresc, administratorii structurilor de cazare de pe litoralul românesc au decis să îngheţe tarifele anul acesta', a precizat Dragoş Răducanu, secretarul general al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Toate cele 140.000 de locuri de cazare au fost ofertate la preţuri cuprinse între 6 - 18 euro, de persoană, pe zi, pentru hotelurile de două stele, 25 de euro/persoană pentru categoria trei stele (cu mic dejun inclus) şi 32 de euro, la patru stele, în vârf de sezon.

FPTR a decis să menţină şi în acest an programul social 'O săptămână la mare' - oferta fiind de sejururi complete, în perioada 1 iunie - 15 iunie şi 1 septembrie - 15 septembrie, la tariful de 36 de euro, de persoanã.

Rompres

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close