Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea a fentat sistemul din închisoare? Reprezentanții penitenciarului s-au sesizat imediat

Liviu Dragnea a fentat sistemul din închisoare? Reprezentanții penitenciarului s-au sesizat imediat

Liviu Dragnea a acordat joi un interviu din detenţie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. Fostul lider al PSD a declarat, printre altele că se consideră nevinovat și că a fost citat pentru ziua de vineri la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea a fentat sistemul din închisoare? Reprezentanții penitenciarului s-au sesizat imediat
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2020   •   21:30

La scurt timp după interviul televizat, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis într-un comunicat că nu a aprobat, de la începutul stării de urgență, nicio solicitare de intervievare, în nicio formă.

„Odată cu decretarea stării de urgenţă pe teritoriul României şi până la momentul prezentei, Administraţia Naţională a Penitenciarelor nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, indiferent de forma de materializare indicată de petent (fizic/online)”, este mesajul transmis de ANP, la scurt timp după ce Realitatea a anunțat că va difuza un interviu cu Liviu Dragnea.

Realizatoarea interviului, Anca Alexandrescu, a afirmaat că a primit aprobarea pentru realizarea interviului „abia ieri”, adică pe 24 iunie. ”Efectiv, i se interzice dreptul de a vorbi, deși sunt mulți jurnaliști care au cerut un interviu cu Liviu Dragnea. Am făcut multe demersuri în acest sens. Am încercat toate variantele, am solicitat la Administrația Penitenciarelor și abia ieri a fost aprobată cererea mea, astăzi dimineață am înregistrat pe skype și urmează, la ora 18.00, să difuzăm interviul. Sunt câteva ore de interviu”, a spus Anca Alexandrescu, citată pe site-ul realitatea.net. Ulterior, ANP a revenit cu noi precizări, într-un comunicat transmis după difuzarea interviului.

"Persoanele private de libertatea au posibilitatea de a accesa, în vederea menținerii unei legături constante cu membrii de familie sau alte persoane, comunicările online (via Skype), în baza unei programări prealabile. ANP: „Comunicările online au caracter confidențial, asigurându-se supravegherea exclusiv vizual, pe toată perioada acordării dreptului”, scrie în comunicatul ANP.
 

Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis într-un comunicat că nu a aprobat, de la începutul stării de urgență, nicio solicitare de intervievare, în nicio formă, relatează HotNews.ro. Instituția a făcut aceste precizări în urma interviului difuzat de Realitatea Plus cu Liviu Dragnea. Cea cu care a stat de vorbă este fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu.
Citeşte întreaga ştire: ANP anunță, după interviul dat de Liviu Dragnea din închisoare, că nu a aprobat solicitări de intervievare ale unor deținuți, însă aceștia „au dreptul de a accesa comunicarea online”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close