Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea anunță control la Administrația Prezidențială

Liviu Dragnea anunță control la Administrația Prezidențială

Liviu Dragnea anunță control la Administrația Prezidențială
09 Aug 2018   •   23:30

Liviu Dragnea susține că Ministerul Finanțelor va efectua un control la Administrația Prezidențială, precizând că după declarația purtătorului de cuvânt, prin care era contestată diminuarea bugetului Administrației, au fost introduse în sistem facturi de peste 20 de milioane de lei.

Președintele PSD susține că în discuția telefonică pe care Klaus Iohannis a avut-o cu Viorica Dăncilă, după ce premierul a anunțat că va intra în concediu, președintele României a ridicat tonul la Viorica Dăncilă, reproșându-i și rectificarea bugetară.

"I-a zis că nu mai poate merge în deplasări, la reuniiuni NATO, că o să o reclame la Departamentul de Stat, de parca Departamentul de Stat e supervizorul României. Premierul i-a zis că s-au luat execuțiile bugetare pe 6 luni la toate instituțiile publice, să trimită la Darius Vâlcov să discute cu toate documentele pe masă. Nu există niciun fel de piedică pentru Administrația Prezidențială să antameze vreo procedură. A ieșit în declarația de presă purtătorul de cuvând mințind. După acea conferință s-au introdus câteva mii de lei facturi. E obligatoriu să se facă un control, adică, în câteva ore, să vii cu facturi de 20 și ceva de milioane de lei ridică un semn de întrebare. Ministerul Finanțelor trebuie să facă acest control", a declarat Liviu Dragnea la România Tv.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close