Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: „Iohannis comite o infracțiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia în batjocură orice”

Liviu Dragnea: „Iohannis comite o infracțiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia în batjocură orice”

Liviu Dragnea: „Iohannis comite o infracțiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia în batjocură orice”
12 Mai 2019   •   13:23

Șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că este o infracțiune faptul că președintele României, Klaus Iohannis, merge la mitingurile celor de la PNL cu mașinile Administrației Prezidențiale.

„El nu face nicio campanie pentru referendum. El cu referendumul a vrut să păcălească pe toată lumea. El, de fapt, e interesat să-i ajute pe cei de la PNL să crească în sondaje. Faptul că folosește mașinile statului în interes personal și politic, asta e infracțiune, până la urmă. Dar nu e nici prima și nici ultima infracțiune pe care o comite Iohannis. Pentru el, Constituția nu mai e demult Biblia legilor. Nu respectă nici deciziile CCR, nici Constituția. El ia în batjocură orice, doar interesul personal primează pentru Iohannis”, a spus Dragnea. 

În ceea ce privește propunerile pentru ministere, pe care Iohannis le-a refuzat, Dragnea a spus că singura variantă pentru a grăbi procesul ar fi ca remanierea să fie făcută prin Parlament. 

„Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă să aștepte. Eu nu cred că va primi vreun răspuns de la Iohannis. Nu-l interesează pe Iohannis. Nu respectă nimic. Când se va hotârî să facem remanierea prin Parlament, nedepinzând de Iohannis, atunci se va întâmpla, dacă nu, o să stea cu Guvernul șchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni”. 

Dragnea a mai spus că la Summitul UE de la Sibiu, președintele Iohannis a insistat la liderii europeni să mai aducă o sancțiune pentru România. 

„La Summit a văzut toată lumea că a fost un eveniment plătit din bani publici doar pentru campania electorală a PNL-ului și doar pentru el. Am informații că Iohannis insistat foarte mult la liderii europeni ca să mai transmită o sancțiune către România sau măcar o amenințare și o să vedem zilele acestea. Asta arată încă o dată ce atitudine are acest om față de România, nu-l interesează că poate aduce deservicii României, doar o iluzorie speranță a lui că ne poate afecta pe noi în alegeri”, a spus liderul PSD. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close