Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, reacție la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: ”Problemele nu se rezolvă așa. E nevoie de multă cumpătare”

Liviu Dragnea, reacție la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: ”Problemele nu se rezolvă așa. E nevoie de multă cumpătare”

Liviu Dragnea, reacție la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: ”Problemele nu se rezolvă așa. E nevoie de multă cumpătare”
17 Mai 2019   •   13:39

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, după incidentul din Valea Uzului, că instituţiile statului trebuie să stabilească graniţa dintre Bacău şi Harghita. 

Acesta îndeamnă instituţiile implicate să rezolve împreună problema. 

„Instituțiile statului trebuie să aşeze la masă în zilele următoare pentru a stabili în primul rând grăniţuirea, pentru că acolo este o dispută între două localităţi, una din Harghita şi una din Bacău, Dărmăneşti şi Sânmartin, dacă nu greşesc, care-şi dispută un teren. Unii spun că pe un cimitir existent au venit şi au pus peste nişte morminte existente nişte cruci şi spun că e profanare de morminte, alţii spun că nu, că e terenul lor. Problemele astea nu se rezolvă aşa. Astea sunt chestiuni cu o simbolistică foarte mare şi aici trebuie foarte multă cumpătare, înţelepciune şi toată lumea aşezată la masă să vadă care este de fapt hotarul”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește Și Crucile eroilor români, acoperite cu saci de gunoi

×
Subiecte în articol: eroi
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close