Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea sesizează Curtea de Justiție a Uniunii Europene, în dosarul în care contestă conducerea PSD

Liviu Dragnea sesizează Curtea de Justiție a Uniunii Europene, în dosarul în care contestă conducerea PSD

Liviu Dragnea sesizează Curtea de Justiție a Uniunii Europene,  în dosarul în care contestă conducerea PSD
Sursa foto: foto: Agerpres
17 Oct 2019   •   15:33

Update: Liviu Dragnea sesizează Curtea de Justiție a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere PSD, stabilite la Congres.

 Fostul lider PSD a depus la instanță mai multe cereri, între care și cea privind CJUE, următorul termen fiind în 31 octombrie.

Știrea inițială: Liviu Dragnea ar putea afla joi decizia Curţii de Apel Bucureşti în dosarul prin care cere dizolvarea PSD-ului. Fostul lider PSD invocă dosarul angajărilor fictive, cel care l-a dus în spatele gratiilor de la Rahova.

Pe 8 august, Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general, potrivit

Acesta susţinea că având în vedere că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea dosar
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close