Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor merge la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor merge la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

16 Ian 2017   •   20:45
Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor merge la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al PSD, a declarat luni că a decis să onoreze invitaţia transmisă pentru a participa la ceremonia de învestire a preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, şi a susţinut că nu înţelege de ce "există atâta supărare" pe marginea acestui subiect. 

"În primul rând nu înţeleg de ce e atâta supărare pe marginea acestei invitaţii, este un eveniment important la care eu am primit invitaţie şi am decis să o onorez. Şi eu şi prim-ministrul. A venit invitaţia, mâine o să plec în SUA, miercuri o să plece prim-ministrul şi o să ne şi întoarcem înapoi. Eu am primit acea invitaţie de la comitetul de organizare a acestui eveniment, pentru că, neexistând o administraţie în funcţiune, în mod oficial singura structură care face aceste invitaţii tuturor celor pe care vrea să-i aibă în aceste zile este acest comitet şi am primit de la acest comitet o invitaţie transmisă de vicepreşedintele comitetului respectiv. Şi o să merg, nu înţeleg de ce e atâta supărare. Am înţeles că nu pot să reprezint statul român, e în regulă, dacă cineva o să mă întrebe acolo de vorbă, probabil că o să-mi fac ceva curaj să vorbesc şi să răspund, dacă o să mă întrebe ceva despre România. Cred că nu este interzis", a declarat Dragnea la Parlament. 

Întrebat dacă invitaţia este făcută în nume personal, liderul PSD a susţinut că nu doreşte să ducă acel eveniment în derizoriu, despre care, de fapt, nici nu a dorit să se afle public. 

"E un eveniment important şi chiar nu vreau să-l duc în derizoriu, indiferent de supărările unuia sau altora. E o invitaţie pe care am primit-o şi pe care o onorez. Nu vreau să mai comentez despre asta. Am înţeles ce a spus şi Administraţia Prezidenţială, cu toate astea eu m-am încăpăţânat să merg. Eu nu am dat această informaţie, nici nu aveam de gând să vorbesc în public despre această invitaţie sau Doamne fereşte! să mă laud cu ea, a ieşit, normal, discutată în Biroul permanent, a ieşit în presă", a arătat Dragnea. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close