A închiriat o garsonieră și s-a ales cu dosar penal și un prejudiciu de 72 de lei

de A.M.P    |    16 Feb 2017   •   16:46
A închiriat o garsonieră și s-a ales cu dosar penal și un prejudiciu de 72 de lei Foto: pixabay.com

Pentru că a închriat o garsonieră fără a declara veniturile obţinute, un brăilean a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, prejudiciul stabilit în acest dosar fiind de 72 de lei.

Bărbatul a închiriat o garsonieră unei femei contra sumei de 550 lei/lună şi a unei garanţii de 550 lei, ce urma să fie returnată la momentul plecării din locuinţă, scrie adevarul.ro.

La momentul închirierii, acesta nu a încheiat cu chiriașa contractul de închiriere, motivând că va încheia contractul respectiv după ce va primi întreaga sumă de bani pentru garanţie (declaraţia inculpatului) sau că va încheia contract de închiriere abia în luna noiembrie, întrucât până la data respectivă se află în concediu paternal (declaraţia martorei)”, se precizează în dosarul întocmit de procurori.

După câteva luni, aceasta a părăsit garsoniera și și-a cerut banii dați drept garanție însă, pentru a fost refuzată, a sunat la poliție unde l-a denunțat pe bărbat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru lipsa contractului de închiriere iar prejudiciul a fost stabilit la suma de 72 de lei.

 

 

 

x close