Antena 3 CNN Actualitate Locale A rămas fără trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână. Ce a urmat e incredibil

A rămas fără trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână. Ce a urmat e incredibil

A rămas fără trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână. Ce a urmat e incredibil
21 Oct 2016   •   19:02

Un barbat a fost transportat de urgenta la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dupa ce o petarda i-a explodat in palma stanga. Pacientul, in varsta de 29 ani, din Falticeni, judetul Suceava, a fost dus, joi, direct in sala de operatie, unde chirurgii plasticieni au incearcat sa-i replanteze trei degete de la mana stanga, relatează suceavanews.ro.

Tanarul a venit la spital cu degetele mare, aratator si mijlociu intr-o punga. In urma exploziei petardei, cele trei degete i-au fost smulse.

”Pacientul se juca cu o petarda si aceasta i-a explodat in palma. In urma acestui traumatism sever, pacientul a ramas fara degetele 1, 2 si 3 de la mana stanga. In urma exploziei, i-au fost amputate cele trei degete. A fost internat la Clinica de chirurgie plastica, unde medicii incearca sa-i relanteze degetele. Interventia este de durata si este prematur sa ne pronuntam asupra evolutiei post operatorii”, a spus dr. Gabriel Perianu, de la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon.

×
Subiecte în articol: Suceava explozie
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close