Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Craiova, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW

Accident cumplit în Craiova, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW

Un taxi a fost spulberat de un BMW, iar o femeie care se afla în taxi împreună cu fiul ei, precum și taximetristul, au murit pe loc în urma cumplitului accident din Craiova.

Accident cumplit în Craiova, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW
Sursa foto: Facebook
17 Mai 2020   •   14:49

Două persoane au murit și trei au fost rănite, astăzi, în urma impactului dintre un taxi și o altă mașină, în Craiova, județul Dolj. Între răniți este și un copil de 7 ani, fiul femeii decedate.

Potrivit Poliției Dolj, în urma accidentului au murit două persoane, respectiv șoferul taxiului și o femeie de 38 de ani, pasager în mașina condusă de acesta.

"Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului 'Cedează trecerea' și a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul", au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Taxi și BMW, accident mortal în Craiova

Un copil de aproximativ 7 ani și bunicul, ambii pasageri în taxi au fost transportați la spital, în stare critică.

Și șoferul celailalte mașini implicate în accident, care era singur în mașină, a fost dus la spital, acesta fiind conștient și cooperant.

Accident cu morți în Craiova, după impactul între un taxi și un BMW

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close