Antena 3 CNN Actualitate Locale ACCIDENT CUMPLIT în urmă cu puțin timp. AU MURIT pe loc. Mașina a fost făcută praf de un TIR

ACCIDENT CUMPLIT în urmă cu puțin timp. AU MURIT pe loc. Mașina a fost făcută praf de un TIR

ACCIDENT CUMPLIT în urmă cu puțin timp. AU MURIT pe loc. Mașina a fost făcută praf de un TIR
28 Oct 2017   •   15:20

Accident cumplit în urmă cu puțin timp. Au murit pe loc. Mașina a fost făcută praf de un TIR

Două persoane au decedat sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la intrarea în localitatea braşoveană Perşani, după ce un TIR încărcat cu aproximativ 20 de tone de parchet s-a răsturnat peste un autoturism, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi două de descarcerare. „Deocamdată nu se ştie dacă în afară de cele două persoane decedate mai sunt şi alte victime. Se aşteaptă o macara pentru ridicarea TIR-ului”, precizează purtătorul de cuvânt.

Tot pe DN1, la Perşani, într-un alt accident, două persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit în decor.

„Cele două persoane sunt conştiente. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi un echipaj de descarcerare. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Este vorba despre un bărbat şi o femeie care au suferit traumatisme la membrele superioare”, arată sursa citată.

 
Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close