Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit provocat de un polițist. Clipe de groază pentru o femeie însărcinată și familia ei. „Venea pe contrasens. Depăşea cu luminile stinse”

Accident cumplit provocat de un polițist. Clipe de groază pentru o femeie însărcinată și familia ei. „Venea pe contrasens. Depăşea cu luminile stinse”

Accident cumplit provocat de un polițist. Clipe de groază pentru o femeie însărcinată și familia ei. „Venea pe contrasens. Depăşea cu luminile stinse”
19 Apr 2017   •   14:11

O întreagă familie a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident provocat de un polițist în Brăila. În urma impactului violent, cele două autoturisme au fost distruse. În mașina, cu care circula familia din Călărași, se afla un băiețel de doi ani, mama lui însărcinată cu gemeni, tatăl și cumnatul acestuia. Cu toții au fost transportați la spital, scrie obiectivbr.ro.

Incidentul a avut loc pe șoseaua de centură a Brăilei. „Individul venea pe contrasens. Depăşea cu luminile stinse. Nu avea nici poziţii, nimic nu avea, era beznă. În 5 – 10 metri l-am văzut, am frânat pur şi simplu. Nu ştiu. Mai eram în maşină cu cumnatul meu, soţia lui şi un copil”, a declarat, pentru obiectivbr, şoferul care a circulat regulamentar.

Ion Emanuel, polițistul care a provocat accidentul, a refuzat să fie verificat cu etilotestul și a fost transportat la spital, pentru a-i fi prelevate probe biologice. Polițistul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier politist
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close