Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în judeţul Cluj! Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat

Accident grav în judeţul Cluj! Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat

Un accident grav a avut loc în judeţul Cluj. Un microbuz s-a răturnat în localitatea Copăceni. Din primele informaţii, opt persoane ar fi rănite.

Accident grav în judeţul Cluj! Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2021   •   16:27

UPDATE: Conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ştirea iniţială:

Un microbuz s-a răsturnat în apropierea localității Copăceni, judeţul Cluj. Mai multe echipaje intervin la faţa locului. Primele informații arată că opt persoane au fost rănite. Microbuzul s-a răsturnat, joi după-amiază, în apropierea localității Copăceni.

ISU Cluj a transmis că la accident au fost trimise o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ.

"Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta", susțin cei de la ISU.

Din primele evaluări, opt persoane au suferit „grade diferite de afecțiuni”, dar sunt conștiente și cooperante. "Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ”, adaugă sursa citată.

Andrei Biriş, purtător de cuvânt ISU Cluj, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a anunţat că persoanele care se aflau în microbuz, nu au suferit răni grave.

Am fost solicitaţi în jurul orei 15:30, ca urmare a unui microbuz în afara părţii carosabile, în aproierea localităţii Copăceni. Din primele informaţii pe care le-am primit, ar fi fost posibil ca în acest autovehicul să fie opt persoane în momentul accidentului, iar în momentul în care colegii noştri au ajuns la faţa locului, toate acestea erau ieşite din vehicul. În principal, au fost răni uşoare. Două dintre persoane au nevoie de asistenţă medicală mai avansată, însă, în mare parte, toţi sunt conştienţi şi cooperanţi. Printre pasageri, din informaţiile noastre, nu se aflau copii. În acest moment, intervenţia este în desfăşurare. Urmează să primesc informaţiile finale după finalizarea intervenţiei.

×
Subiecte în articol: microbuz Cluj accident Copăceni
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close