Accident grav: Un călugăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp

31 Mar 2017   •   10:30
Accident grav: Un călugăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp Foto: Pixabay.com

Un călugăr de 39 de ani din Comăneşti, judeţul Bacău, a murit, vineri dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei pe drumul naţional 2 (E85) şi s-a răsturnat cu maşina pe un câmp, la intrare în judeţul Vrancea dinspre Buzău, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc, vineri dimineaţă, pe DN2 (E85), în zona localităţi Slobozia Bradului, la limita dintre judeţele Vrancea şi Buzău, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader. 

La un moment dat, bărbatul în vârstă de 39 de ani, care conducea un Opel înmatriculat în Bacău şi care se îndrepta dinspre Buzău spre Focşani, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat pe câmp, într-o zonă cu viţă de vie, lovind mai mulţi stâlpi.

Bărbatul, care era singur în autoturism, a rămas încarcerat în maşină şi a fost scos de ceilalţi participanţi la trafic, înainte de sosirea pompierilor de la Detaşamentul Râmnicu Sărat, solicitaţi în zonă, dar nu a surpavieţuit, conform sursei citate.

Din primele date, victima accidentului este un călugăr din Comăneşti, judeţul Bacău.

Parteneri
x close