Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între trei mașini, între Buzău și Ploiești: doi adulți și un copil, răniți

Accident între trei mașini, între Buzău și Ploiești: doi adulți și un copil, răniți

Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au fost rănite, marți, în urma unui accident care a avut loc pe DN2 E85, între Buzău și Ploiești. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate.

Accident între trei mașini, între Buzău și Ploiești: doi adulți și un copil, răniți
Sursa foto: opiniabuzau.ro
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2023   •   20:08

Potrivit Poliției Buzău, traficul se desfășoară dirijat marți la ieșire din municipiul Buzău spre Ploiești, din cauza unui accident rutier între trei mașini.

O mașină era condusă pe DN2 E85, dinspre Ploiești către Buzău, de către un șofer râmnicean, în vârstă de 21 de ani, alta era condusă pe Șoseaua Nordului către Ploiești, la volanul ei aflându-se un șofer de 34 de ani, din Gheraseni, iar al treilea autovehicul se deplasa pe Calea Eroilor către Ploiești, condus de o șoferiță de 33 de ani, din București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor din Râmnicu Sărat și Gheraseni, dar și a unui pasager din mașina șoferiței, un copil de 6 ani, din București, notează Mediafax. 

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii întocmesc dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: Buzau copil rănit
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close