Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz plin cu oameni a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR pe DN 17, la Suceava. Cinci persoane, transportate la Urgenţă

Un microbuz plin cu oameni a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR pe DN 17, la Suceava. Cinci persoane, transportate la Urgenţă

Un microbuz a intrat într-un TIR pe DN 17, în Poiana Stampei, judeţul Suceava, şi cinci persoane au fost rănite în urma accidentului.

Un microbuz plin cu oameni a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR pe DN 17, la Suceava. Cinci persoane, transportate la Urgenţă
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2021   •   09:50

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, când şoferul unui microbuz de pasageri cu nouă locuri, din Republica Moldova, a pierdut controlul volanului într-o curbă destul de periculoasă din Poiana Stampei şi a intrat pe contrasens, direct într-un TIR.

În microbuz se aflau mai mulţi pasageri, însă cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind nevoie de intervenţia SMURD.

Toţi cei cinci pasageri au fost transportaţi la Urgenţă în Bistriţa Năsăud, pentru că era cel mai apropiat spital de urgenţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Starea victimelor este stabilă şi sunt în curs de evaluare de către medici.

Traficul în zonă a fost blocat timp de două ore, pe DN 17, din cauza acestui accident şi s-a circulat aternativ doar pe un singur fir.


 

×
Subiecte în articol: accident Suceava Poiana Stampei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close