Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal pe serpentine! O mașină s-a răsturnat, a căzut de la o înălțime de 15 metri, iar șoferul a fost prins sub vehicul

Accident mortal pe serpentine! O mașină s-a răsturnat, a căzut de la o înălțime de 15 metri, iar șoferul a fost prins sub vehicul

Un accident mortal s-a petrecut în Bihor, pe serpentine. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina, a căzut de la o înălțime de 15 metri, apoi a rămas blocat sub vehicul.

de Andreea Ştefan    |    26 Ian 2023   •   16:40

Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum cu serpentine din localitatea Ponoară.

Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului și a căzut de la o înălțime de 15 metri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat sub un autoturism, fiind extras de echipajele de pompieri ale ISU Crișana.

La fața locului a fost trimis și un elicopter Smurd, însă din păcate, șoferul nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Accident mortal în Prahova. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți doi sunt la spital

Traficul in zona nu a fost afectat, iar polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru a afla ce anume a  dus la această tragedie.

”În jurul orei 13.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui accident rutier pe raza localității Ponoară, comuna Bratca, eveniment în urma căruia, șoferul unui autoturism de teren a rămas blocat sub mașină.

Pentru salvarea bărbatului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD.

Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, a transmis ISU Bihor.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close