Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal cu scuterul, în Hunedoara. Doi tineri au murit după ce s-au izbit de un excavator

Accident mortal cu scuterul, în Hunedoara. Doi tineri au murit după ce s-au izbit de un excavator

Două persoane aflate pe un scuter au murit, marți, pe o șosea din județul Hunedoara, după ce s-au izbit de un excavator.

Accident mortal cu scuterul, în Hunedoara. Doi tineri au murit după ce s-au izbit de un excavator
Sursa foto: hepta
de Silvia Preda    |    20 Iun 2023   •   16:19

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76, localitatea Brad, județul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un scuter și un excavator.

În urma impactului au rezultat două victime de pe scuter, care au murit.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Doi tineri au murit după ce s-au izbit de un excavator

Potrivit IPJ Hunedoara, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Brad, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Avram Iancu din Brad, a intrat în coliziune cu un buldoexcavator care venea din sens opus și care ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stânga pentru a pătrunde într-un spațiu, fără să acorde prioritate de trecere motocicletei.

În urma impactului, tânărul motociclist a murit, iar o pasageră de pe motocicletă, în vârstă de 17 ani, din comuna Ribița, a fost transportată în stare gravă la spital, unde a decedat.

Citeşte şi: "A explodat direct și a luat foc": Mărturia tânărului care a salvat din flăcări un șofer de TIR, pe autostrada Sebeș-Turda

×
Subiecte în articol: accident scuter Hunedoara excavator
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close