Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru morți la Craiova, printre care şi un copil de şapte ani, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW

Patru morți la Craiova, printre care şi un copil de şapte ani, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW

Patru oameni şi-au pierdut viaţa în accident rutier care a avut loc duminică la Craiova, după ce un taxi care nu ar fi acordat prioritate a fost lovit în plin de un BMW, într-o intersecție. 

Patru morți la Craiova, printre care şi un copil de şapte ani, după ce un taxi a fost spulberat de un BMW
Sursa foto: Facebook
de M.Z.    |    18 Mai 2020   •   10:09

O femeie de 38 de ani din taxi precum şi şoferul taxiului au murit pe loc, iar copilul femeii, în vârstă de şapte ani, şi bunicul acesteia, în vârstă de 84 de ani, s-au stins și ei, ulterior, la spital, potrivit observatornews.ro.

Şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, la o intersecţie, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism BMW care circula pe o stradă cu prioritate.

Şoferul maşinii care are volanul pe dreapta, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit.

"Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului 'Cedează trecerea' și a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. 

Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul", au transmis reprezentanții Poliției Dolj.


 

×
Subiecte în articol: accident Craiova
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close