Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital

Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital

Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Aug 2016   •   19:11

O familie formată din trei persoane - părinţii şi un copil de 6 ani - a ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-amiază pe raza oraşului Simeria, şoferul vinovat de producerea evenimentului susţinând că ar fi fost muşcat de o albină.

''Şoferul de 36 de ani este din comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara, şi se deplasa pe DN 7. La ieşirea din oraşul Simeria, spre Deva, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un autoturism care venea din sens opus. Conducătorul auto a declarat că ar fi fost muşcat de o albină şi, din reflex, a mişcat de volan, intrând pe contrasens'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat trei echipe de prim-ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD, alături de un echipaj al pompierilor militari şi o maşină de descarcerare.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul din Deva, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Traficul în zona accidentului a fost restricţionat până la finalizarea măsurătorilor care se impun în astfel de situaţii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate elementele care au dus la producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close