Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil pe DN2: Trei persoane au fost rănite. ISU a intervenit cu echipajul de descarcerare

Accident teribil pe DN2: Trei persoane au fost rănite. ISU a intervenit cu echipajul de descarcerare

Un accident soldat cu trei victime, între care una încarcerată, a avut loc luni, pe DN2 (E85), pe raza localităţii Coteşti, în urma coliziunii dintre două autoturisme, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Accident teribil pe DN2: Trei persoane au fost rănite. ISU a intervenit cu echipajul de descarcerare
20 Ian 2020   •   16:10

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, între care un echipaj de descarcerare ISU, care a acţionat pentru scoaterea dintr-unul din cele două autoturisme implicate în accident a unei femei care prezenta multiple traumatisme.

"Victima a fost predată în stare conştientă echipajului SAJ aflat la faţa locului. Celelalte două victime, respectiv două persoane de sex masculin, au fost, de asemenea, preluate de echipajele SAJ - ISU Vrancea", potrivit sursei citate.

Potrivit IPJ Vrancea, din primele verificări efectuate s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, iar la acest moment traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ISU accident DN2
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close