Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații grave aduse de o profesoară unui preot. Femeia a depus și plângere la Poliție

Acuzații grave aduse de o profesoară unui preot. Femeia a depus și plângere la Poliție

Acuzații grave aduse de o profesoară unui preot. Femeia a depus și plângere la Poliție
29 Ian 2019   •   08:26

Acuzaţii grave aduse de o profesoară de la ASE unui preot din Capitală. Femeia spune că omul Domnului a sedus-o şi a abandonat-o. Pentru a-şi face dreptate, profesoara s-a dus la biserică şi a facut scandal în faţa enoriaşilor, apoi a depus plângere şi la Arhiepiscopie. Preotul a negat toate acuzaţiile.

Discursul preotului i-a şocat pe enoriaşii care veniseră să asculte slujba. În loc să predice învăţăturile Bibliei, părintele a început să dea explicaţii despre o posibilă relaţie interzisă dintre el şi o profesoară. Femeia, prezentă şi ea în biserică, îl acuză că ar fi convins-o să întreţină relaţii intime, cu promisiunea unui mariaj.

Conflictul a fost la un pas să degenereze. Ca la o judecată, enoriaşii s-au transformat în avocaţii preotului. Iar o femeie a încercat să o dea afară pe profesoară din lăcaşul de cult.

Antonia Enache este profesoară de engleză la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Femeia spune că a avut o relaţie cu preotul timp de patru luni.

Femeia a depus plângere la Arhiepiscopie şi la Poliţie. Părintele care apare în filmare a negat toate acuzaţiile şi spune că profesoara ar fi făcut o obsesie pentru el. Şi chiar l-ar fi hărţuit. Scandalul va fi tranşat de superiorii preotului.

×
Subiecte în articol: profesoara preot femeia Politie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close