Antena 3 CNN Actualitate Locale Acuzații la Spitalul din Rovinari: „Mi-au încuiat tatăl în salon”. Bărbatul s-a aruncat de la etaj

Acuzații la Spitalul din Rovinari: „Mi-au încuiat tatăl în salon”. Bărbatul s-a aruncat de la etaj

Acuzații la Spitalul din Rovinari: „Mi-au încuiat tatăl în salon”. Bărbatul s-a aruncat de la etaj
Sursa foto: foto- Pexels
13 Apr 2018   •   08:49

Medicii din Rovinari sunt acuzaţi că au lăsat un pacient să se arunce pe geam de la etajul 1 al spitalului.  Acuzele au fost făcute de fiul bolnavului, care a depus plângere la Poliţie împotriva cadrelor medicale care trebuiau să aibă grijă de bărbatul cunoscut cu afecţiuni psihice.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, când acientul, în vârstă de 60 de ani, ar fi rămas singur în salon şi atunci s-a aruncat pe geam. 

„Mi l-au închis ca pe un câine în salon. Cu uşa încuiată, fără niciun sprijin. Tatăl meu mi-a spus. Asta după ce l-au plimbat între spitale şi nimeni nu avea ce să-i facă. El are probleme psihice, avea un comportament delirant. Nu am reuşit să-i dăm nici medicamentaţie, pentru că nu stătea liniştit. E dependent de oxigen. S-a văzut singur în salon şi s-a aruncat pe geam”, a mărturisit fiul bolnavului.

Pe de altă parte, medicii spun că nu au nicio vină. „Pacientul avea stare delirantă. Am încercat să-i dăm picături să-l liniştim. Nu a vrut. A refuzat tot. Mai puţin oxigenul. Nu a fost închisă uşa nicio secundă. Am martori”, a spus medicul Silviu Butulescu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în urma plângerii depuse de fiul bolnavului şi fac cercetări pentru tentativă de determinare ori înlesnire a suicidului, potrivit pandurul.ro.

×
Subiecte în articol: spital rovinari salon etaj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close