Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost alertă între Romania şi Ucraina, la Poliţia de Frontieră Sighetu Marmației, în urma unei alarme cu bombă

A fost alertă între Romania şi Ucraina, la Poliţia de Frontieră Sighetu Marmației, în urma unei alarme cu bombă

Autorităţile de la Poliţia de Frontieră, Sighetu Marmație au fost în alertă, după o alarmă cu bombă, la podul istoric care face legătura între România și Ucraina. La ora 22:07 s-a redeschis punctul de trecere, alerta fiind una falsă.

A fost alertă între Romania şi Ucraina, la Poliţia de Frontieră Sighetu Marmației, în urma unei alarme cu bombă
Sursa foto: Inge Mihalik
de Vasile Dale    |    04 Iun 2022   •   21:43

Update ora 23:00

La ora 22:07 s-a redeschis punctul de trecere, alerta fiind una falsă. Alarma a fost data la ora 19.30. Apelantul a fost identificat şi dus la audieri. Este vorba despre un bărbat din Ocna Șugatag.

Update ora 22:00

Peste 100 de cetățeni, majoritatea ucraineni, sunt blocați la intrarea în punct. 

Echipele pirotehnice de la SRI inspectează toate clădirile din punctul de trecere a frontierei, cât și podul în căutarea bombei.

Ştirea iniţială:

Conform primelor informații se pare că totul a pornit de la un apel telefonic primit la 112. SRI este în alertă maximă.

Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmatiei este blocat momentan, urmare a unui apel 112, prin care un bărbat a anunțat autoritățile că, în această seară, podul istoric ce face legătura între localitățile Sighetu Marmației și Solotvino din Ucraina va fi aruncat în aer. 

În acest moment perimetrul este asigurat de polițiști și celelalte forțele de ordine, jandarmi și polițiști de frontieră, urmând a se efectua verificări de către o echipă de pirotehniști din cadrul Direcției Județene de Informații Maramureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: alarma bomba Sighetu Marmatiei Ucraina
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close