Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Dolj! Un criminal periculos umblă liber pe străzi, după ce a ucis un om în noaptea de Ajun: ”Alertați poliția, nu încercați acțiuni personale!”

Alertă în Dolj! Un criminal periculos umblă liber pe străzi, după ce a ucis un om în noaptea de Ajun: ”Alertați poliția, nu încercați acțiuni personale!”

Un criminal periculos este căutat de o comunitate întreaga, în județul Dolj. În noaptea de Ajun, un bărbat din comuna Călărași a fost ucis de un consătean. Criminalul umblă acum liber pe străzi.

Alertă în Dolj! Un criminal periculos umblă liber pe străzi, după ce a ucis un om în noaptea de Ajun: ”Alertați poliția, nu încercați acțiuni personale!”
de Loredana Chimoiu    |    26 Dec 2022   •   09:24

Culmea este că polițiștii nu au mediatizat ceea ce s-a întâmplat în comuna Călărași. Asta în condițiile în care primarul din localitate, de două zile, face apel pe pagina socială ca oamenii să aibă grija dacă-l văd, pentru că este foarte periculos. 

Din primele informații se pare că victima are în jur de 50-52 de ani, iar criminalul până în 30 de ani.  

”Teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite”

”Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe S.Ș., iar imaginea nocturnă este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață, pe la 04.00. 

Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite.  

În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat”, scrie primarul localității pe o rețea socială.  

Bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice

Potrivit apropiaților, individul ar fi cunoscut cu probleme psihice, la fel ca mama lui. Mai mult decât atât, în trecut, acesta ar fi violat o bătrână.  

Bărbatul ar fi fost chiar internat o scurtă perioadă de timp, ulterior fiind externat cu tratament la domiciliu.   

”În dimineața zilei de 25 decembrie, ora 08.45, polițiștii Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuință.  

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj. 

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. 

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. 

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: crima Dolj criminal
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close