Antena 3 Actualitate Locale Alertă la Spitalul Militar Focșani. 20 de angajați au fost confirmați cu COVID-19

Alertă la Spitalul Militar Focșani. 20 de angajați au fost confirmați cu COVID-19

de S.T.    |    26 Mar 2020   •   12:41
Alertă la Spitalul Militar Focșani. 20 de angajați au fost confirmați cu COVID-19
Sursa foto: Pexels.com

E alertă la Spitalul Militar Focșani, unde 20 de angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

În urma desfășurării anchetei epidemiologice de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, din rândul celor 57 de contacți apropiați ai celor două persoane confirmate inițial pozitiv cu COVID-19, a rezultat că un număr de încă 20 de angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați, de asemenea, pozitiv.

Marți, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical și auxiliar sanitar.

În urma acestei situații, s-a dispus externarea tuturor pacienților și efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close