Antena 3 CNN Actualitate Locale Razie printre taximetrişti | Zeci de șoferi băuți sau drogați la volan au rămas fără permise, în București

Razie printre taximetrişti | Zeci de șoferi băuți sau drogați la volan au rămas fără permise, în București

Zeci de taximetriști au rămas azi noapte fără permisele de conducere în urma unui control de amploare al polițiștilor, în Capitală. Mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau chiar drogați la volan.

Razie printre taximetrişti | Zeci de șoferi băuți sau drogați la volan au rămas fără permise, în București
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    15 Ian 2023   •   08:41

Oamenii legii au controlat azi noapte inclusiv șoferii firmelor de transport, iar mai mulți taximetriști au rămas fără certificatele de înmatriculare.

22 de șoferi de taxi au rămas fără permis, iar polițiștii au dat 176 de amenzi care depășesc 100.000 de lei.

Un taximetrist a fost încătușat de autorități după ce a fost prins băut la volan și a avut un comportament agresiv. S-a deplasat la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de masă în vederea determinării alcoolemiei.

Un alt bărbat în vârstă de 29 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Sectorul 1, sub influența băuturilor alcoolice.

Vizați au fost șoferii de taxi, iar cei care au fost găsiți cu nereguli au fost amendați sau chiar li s-au ridicat numerele de înmatriculare.

×
Subiecte în articol: București poliție taxi
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close