Antena 3 CNN Actualitate Locale Andreea și Alexandra, două adolescente din Gorj, au dispărut fără urmă. Care e legătura dintre ele

Andreea și Alexandra, două adolescente din Gorj, au dispărut fără urmă. Care e legătura dintre ele

Andreea și Alexandra, două adolescente din Gorj, au dispărut fără urmă. Care e legătura dintre ele
Sursa foto: sursă foto: gorjeanul.ro
22 Noi 2019   •   10:04

Două adolescente de 14 ani, din comuna Baia de Fier, sunt căutate de polițiști, după ce au dispărut de acasă. Părinții acestora au cerut ajutor.

Primele verificări arată că adolescentele, Andreea și Alexandra, sunt prietene.

„La data de 21 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit. La aceeași dată, la sediul Poliției s-a prezentat și o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge la acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 08.00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează. Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două minore sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform gorjeanul.ro.
 

×
Subiecte în articol: disparitie Gorj adolescente
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close