Antena 3 Actualitate Locale Apariție surprinzătoare în curtea unui arădean. Costă peste 20.000 de euro

Apariție surprinzătoare în curtea unui arădean. Costă peste 20.000 de euro

de Daciana Cordoş    |    Iulia Gorgorin    |    27 Sep 2021   •   15:13
Apariție surprinzătoare în curtea unui arădean. Costă peste 20.000 de euro

Un bărbat din Arad s-a trezit, ziua în amiaza mare, cu un șoim în mijlocul ogrăzii. Înfometată, pasărea a fost atrasă de porumbeii pe care bărbatul îi crește, însa omul a fost uimit de faptul că pasărea era neașteptat de blândă. Preţul pentru un şoim de vânătoare porneşte de la 20.000 de euro.

Arădeanul și-a dat seama că şoimul este drestat, cu atât mai mult cu cât avea o serie de echipamente extrem de scumpe atașate de corp.

De aici și până la reîntoarcerea păsării la proprietarii săi aflați la sute de km distanță, a durat aproape două săptămâni.

Un șoim folosit la vânătoare costă de la 20.000 de euro în sus

Frumoasă, cu un penaj impecabil și extrem de ascultătoare. Așa a descris-o, în câteva cuvinte arădeanul care găsit șoimul la el în curte.

Bărbatul a văzut ca pasărea este dresată să răspundă la comenzi.

Cum și-a dat seama arădeanul că șoimul este un exemplar scump

Pentru că arădeanul crește porumbei și este mare iubitor de păsări și-a dorit inițial să păstreze șoimul. A găsit însă, lângă poarta, GPS-ul păsării și a înteles că are de-a face cu un exemplar scump.

Pasărea răpitoare aparţine unui bărbat din Slovacia

Șoimul avea o stare de sănătate bună, o pasăre extrem de puternică cu o deschidere a aripilor de peste 1 metru.

Născută și crescută în captivitate, pasărea răpitoare şi extrem de costisitoare, a ajuns la proprietarul său din Slovacia. Acesta a trimis un curier pentru recuperarea ei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close