Antena 3 CNN Actualitate Locale Un asistent medical din Ploiești s-a aruncat în gol de la etajul patru. Motivul care l-a determinat să facă acest gest

Un asistent medical din Ploiești s-a aruncat în gol de la etajul patru. Motivul care l-a determinat să facă acest gest

Un asistent medical de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Un asistent medical din Ploiești s-a aruncat în gol de la etajul patru. Motivul care l-a determinat să facă acest gest
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2023   •   18:56

Bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia, iar în prezent, starea lui este critică.

Potrivit surselor, înainte de a se arunca printre balustradele blocului, bărbatul a ingerat detartrant, o substanță extrem de periculoasă.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde este asistent medical, și se află sub supravegherea medicilor.

Mai mult, anumite surse din cadrul spitalului au declarat faptul că asistentul se confrunta cu o decepție, care ar fi cauzată, în principal, de problemele întâlnite la locul de muncă.

Citește și: Ce a scris în biletul de adio Ionuț, asistentul medical din Arad care și-a injectat o doză letală de morfină. Mesajul era pentru iubita lui însărcinată

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce anume l-a determinat pe bărbatul de 35 de ani să acționeze în acest fel, potrivit ziarulincomod.ro.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ploiești asistent medical aruncat etaj
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close