Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 94 de ani, salvat de polițiști dintr-un incendiu, în Sectorul 3 din București

Bărbat de 94 de ani, salvat de polițiști dintr-un incendiu, în Sectorul 3 din București

Un bătrân imobilizat, în vârstă de 94 de ani, a fost salvat astăzi de polițiștii de la Secția 13 de Poliție București, dintr-un incendiu.

Bărbat de 94 de ani, salvat de polițiști dintr-un incendiu, în Sectorul 3 din București
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    18 Oct 2023   •   19:41

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 13 Poliție au fost sesizați, astăzi, prin apel la 112, că la o adresă din Sectorul 3 a izbucnit un incendiu.

Aceștia au constatat faptul că, din interiorul apartamentului în care incendiul era în desfășurare, se auzeau strigăte de ajutor, iar polițiștii au reușit să forțeze ușa și să o deschidă.

Citește și: Pericol de explozie la o benzinărie din Timiș: Un autotren a intrat în panoul care afișa prețurile la pompă

În interiorul locuinței polițiștii au găsit, întins pe podea, un bărbat în vârstă de 94 ani, care era imobilizat. Forțele de ordine au scos de urgență victima din locuință și i-au acordat primul ajutor, întrucât aceasta se afla în stare de semiconștiență și respira foarte greu, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind, ulterior, dus la o unitate de specialitate, unde a rămas internat.

Incendiul a fost lichidat de pompieri. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: incendiu București
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close