Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost aruncat în aer după ce a fost lovit de o maşină pe zebră, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt, în Slatina

Un bărbat a fost aruncat în aer după ce a fost lovit de o maşină pe zebră, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt, în Slatina

Un accident rutier cumplit, soldat cu un deces, a avut loc, sâmbătă dimineaţă, la Slatina. 

Un bărbat a fost aruncat în aer după ce a fost lovit de o maşină pe zebră, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt, în Slatina
Sursa foto: Hepta
de Loredana Chimoiu    |    21 Aug 2021   •   16:40

Un bărbat a fost aruncat pur și simplu în aer, după ce a fost lovit în plin de o mașină, chiar pe o trecere de pietoni. 

Tragedia s-a întâmplat pe strada Cireașov, din municipiul Slatina

Un bărbat în vârstă de 68 de ani care era din București şi venise în vizită la niște rude îşi lăsase mașina la o spălătorie din zonă și mergea să o recupereze. 

Victima a fost azvârlită în aer, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt

Când a dorit să traverseze strada pe trecerea de pietoni, a observat că se apropia o mașină și a încercat să se grăbească. Dar nu a mai apucat. 

În ultima secundă, a fost lovit în plin de autoturismul condus cu viteză de un tânăr de 25 de ani. Omul a fost azvârlit în aer, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt.

Victima nu a mai avut nicio șansă, a decedat.

Poliţiştii ajunși la faţa locului au stabilit că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

"La data de 21 august a.c., ora 09.35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. 

Poliţia: "Şoferul nu consumase băuturi alcoolice"

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. 

Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul București. 

În urma coliziunii, pietonul a decedat.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul Poliţiei Slatina, remis, sâmbătă, presei.

×
Subiecte în articol: Slatina
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close