Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui spital pentru că a rămas fără loc de muncă, în Buzău

Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui spital pentru că a rămas fără loc de muncă, în Buzău

Un bărbat în vârstă de 47 de ani care a rămas fără loc de muncă, a căzut de la etajul patru al Spitalului Județean de Urgență din Buzău. Era internat acolo după ce încercase să își pună capăt zilelor.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui spital pentru că a rămas fără loc de muncă, în Buzău
Sursa foto: Facebook | Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
de Ioana Mircea    |    19 Noi 2022   •   14:51

Caz șocant în această dimineață la Spitalului Județean din Buzău. Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Buzău care se afla internat aici, s-a aruncat de la etajul patru după ce în urmă cu două zile acesta încercare să se sinucidă.

Atunci, apropiații l-au găsit în stare de inconștiență, astfel că au sunat imediat la 112 și l-au dus la spital. Medicii au constatat faptul că acesta ingerase o cantitate mare de medicamente.

El fost internat pe secția de Anestezie și Terapie intensivă, iar mai apoi, după ce starea lui de sănătate a fost stabilă, fusese mutat pe secția de Interne.

În această dimineață ar fi trebuit să ajungă în grija medicilor de la Neuropsihiatrie, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar asta pentru că bărbatul a căzut în gol de la etajul patru.

În acest moment, polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum anume au stat lucrurile în această situație.

Important de spus este, de asemenea, faptul că primele indicii arată că bărbatul a recurs la acest gest, iar asta pentru că rămăsese fără un loc de muncă. Până nu demult, acesta trăia din banii tatălui, însă, din nefericire, și acesta s-a stins, iar pentru el viața devenise din ce în ce mai grea.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close