Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer beat, oprit de poliție fără un foc de armă, cu ajutorul dispozitivului special, la Suceava. A demarat în trombă după un scandal în familie, dar n-a ajuns prea departe

Șofer beat, oprit de poliție fără un foc de armă, cu ajutorul dispozitivului special, la Suceava. A demarat în trombă după un scandal în familie, dar n-a ajuns prea departe

Polițiștii din Suceava au rezolvat o situație periculoasă, în care un bărbat sub influența băuturilor alcoolice a fugit cu mașina de lângă oamenii legii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   14:20

Conform autorităților, incidentul a pornit de la un conflict în familie, marți după-amiază.

O femeie din localitatea Rădășeni, județul Suceava, a sunat la 112, relatând că este amenințată și agresată fizic de către soțul său.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la adresa indicată și l-a depistat în curtea locuinței pe agresor, care se manifesta violent verbal. 

La vederea polițiștilor, bărbatul a intrat în mașina sa, care era parcată în curte și a blocat portierele. 

Prin geamul din dreptul șoferului, care era întredeschis, oamenii legii au încercat să pulverizeze spray iritant lacrimogen. În acel moment, bărbatul a demarat în trombă și a ieșit pe drumul public.

Scena a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.

Agenții de poliție au plecat în urmărirea individului și au alertat alte echipaje din zona orașului Fălticeni. Acestea au reușit să realizeze un blocaj rutier în localitatea Malini, desfășurând pe carosabil un dispozitiv de blocare de tip spike (cu țepi).

Fugarul s-a ales cu cauciucurile găurite, fiind nevoit să oprească, iar polițiștii l-au extras din vehicul și l-au încătușat.

La proba cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar s-a opus acestei proceduri.

El s-a ales cu două dosare penale, pentru violență în familie și pentru refuzul de la recoltarea probelor biologice.

Totodată, în urma evaluării, s-a dispus internarea forțată a acestuia într-o unitate medicală de psihiatrie, urmând a fi dispuse măsuri procesuale, după cum au precizat autoritățile.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close