Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Bihor, dat în urmărire naţională după ce a jucat 220 de lei la păcănele

Tânăr din Bihor, dat în urmărire naţională după ce a jucat 220 de lei la păcănele

Ghinionul teribil l-a adus pe un bărbat de 31 de ani din Bihor să fie dat în urmărire națională, după ce a jucat 220 de lei la păcănele.

Tânăr din Bihor, dat în urmărire naţională după ce a jucat 220 de lei la păcănele
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2023   •   23:06

Totul a început într-o după-amiază de la jumătatea lunii ianuarie 2021, când bărbatul s-a dus la o sală de jocuri din cartierul Nufărul din Bihor.

Motivat să câștige, individul şi-a cheltuit toţi bani la păcănele. Şi pentru că norocul nu a fost de partea lui, bărbatul şi-a vărsat nervii pe unul din aparate, pe care l-a vandalizat şi ulterior l-a stricat.

Patronii sălii de jocuri au chemat imediat poliţia, iar individul a recunoscut că se face vinovat de daunele produse.

Acuzat de distrugere, bihoreanul a fost trimis în judecată după șase luni, dar nu s-a prezentat în fața instanței pentru a fi audiat.

Având toate probele, Judecătoria Oradea l-a obligat, în aprilie 2022, să achite valoarea de 2.350 de lei aferente pentru reparația aparatului distrus și i-a aplicat şi o amendă penală de 1.200 de lei.

De asemeni, el a fost informat că în cazul în care nu plătește, amenda va fi transformată în 120 de zile de închisoare, cu executare.

Şi pentru că plata, care trebuia făcută în termen de trei luni de la sentința, nu s-a făcut nici până la sfârșitul anului 2022, instanță a sesizat Biroul Executări Penale din cadrul Judecătoriei Oradea, notează bihon.ro

Astfel, la începutul lunii noiembrie 2023, judecătorii orădeni l-au trimis pe bihoreanul inculpat în penitenciar.

Doar că individul nu a fost de găsit de polițiștii care au mers să-l ridice, astfel că a fost dat în urmărire națională. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close