Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva fiul: ”Moartea a fost mai puternică!”

A murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva fiul: ”Moartea a fost mai puternică!”

Bărbatul din Gorj care a intrat în casa cuprinsă de flăcări, în încercarea de a-și salva fiul, a încetat din viață, la un spital din Timișoara.

A murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva fiul: ”Moartea a fost mai puternică!”
Sursa foto: viatagorjului.ro
de Laura Dinu    |    18 Noi 2021   •   12:34

Valentin Drăgănescu a murit la aproape două luni de la teribilul accident. 

Casa bărbatului din satul Ceauru, comuna Băleşti, fusese cuprinsă de flăcări. Valentin s-a speriat când și-a dat seama că nu își găsește fiul și a intrat în locuință crezând că băiatul, de numai șapte ani, se află în interior. 

Din fericire, acesta se afla în mașină, în afara oricărui pericol. Însă tatăl lui a fost grav rănit. A suferit arsuri pe mai bine de 60% din suprafața corpului.

Bărbatul a fost transferat de urgență la un spital din Timișoara, cu elicopterul SMURD. Pentru salvarea lui au fost organizate acțiuni de donare de sânge din partea sportivilor de la clubul Steaua, deoarece cumnatul său este antrenor în cadrul clubului.

Din păcate, în urmă cu două zile, acesta a încetat din viață. 

„Cumnatul meu, un om cu suflet bun, mi-ai fost ca un frate, m-ai ajutat întotdeauna la orice oră. Nu am cuvinte şi nu îmi vine să cred că nu mai eşti. Când o ființă apropiată pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Este dureros să pierzi o ființă dragă.

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa! Nu te voi uita niciodată“, a scris pe Facebook Nicoleta, cumnata lui Valentin, potrivit viațagorjului.ro.

×
Subiecte în articol: valentin draganescu incendiu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close