Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit, pe râul Timiș, aproape de granița cu Serbia

Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit, pe râul Timiș, aproape de granița cu Serbia

Un bărbat de 53 de ani, a murit, astăzi, pe malul râului Timiş de lângă satul Grănicerii. Alarma a fost dată de un cunoscut de-al bărbatului, care se afla și el în zonă, tot la pescuit.

Un bărbat a murit în timp ce se afla la pescuit, pe râul Timiș, aproape de granița cu Serbia
Sursa foto: tion.ro
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2022   •   20:33

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în jurul prânzului de un alt bărbat care se afla și el în zonă, tot la pescuit. El a fost cel care a sunat la 112.

Potrvit tion.ro, pompierii de la ISU Banat au trimis mai multe echipaje de intervenție, dar și scafandrii, pentru a-l căuta pe bărbatul dispărut.

„A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și dislocate la locul intervenției următoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri. De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, în sprijinul acestora au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barcă și 2 subofițeri din cadrul Stațiilor de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare”, transmit reprezentanții ISU Banat.

După câteva ore, bărbatul în vârstă de 53 de ani, domiciliat în Ghiroda, a fost găsit. Medicii trimiși la fața locului nu l-au mai putut însă readuce la viață.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal, conform procedurilor, pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: pescar Timis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close