Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost mușcat de un câine maidanez, în timp ce se afla în concediu, într-o stațiune balneară din Mehedinți

Un bărbat a fost mușcat de un câine maidanez, în timp ce se afla în concediu, într-o stațiune balneară din Mehedinți

Un bărbat a plecat în concediu, într-o stațiune balneară, în căutarea relaxării, dar vacanța i-a fost stricată de un care l-a mușcat de picior.

de Ioana Mircea    |    18 Iun 2023   •   21:53

Gheorghe a fost în vacanță, în Mehedinți, să se relaxeze în apele termale, din stațiunea Bala. Concediul i-a fost distrus, după ce un câine maidanez, l-a mușcat de picior.

În stațiunea Bala, în ultimii ani, numărul câinilor vagabonzi, a crescut considerabil, iar localnicii se plâng de asta.

Gheorghe a fost mușcat chiar în parcarea hotelului, când un câine a ieșit de sub o mașină și s-a repezit la el. Bărbatul a fost nevoit să stea pe drumuri, la spital pentru a îi fi făcut vaccin antirabic și la poliție unde a depus plângere.

"Nu este un câine al străzii, este un câine al unui cetățean, care a sărit de sub mașină, la persoana respectivă", a declarat Valentin Ohima, primarul din Bala.

Citește și: Cadavre de câini și munți de gunoaie, găsite în apartamentul unei femei din București | ”A fost văzută săpând o groapă lângă bloc”

Acesta a afirmat că a făcut demersuri pentru a rezolva problema câinilor vagabonzi. Cu toate acestea, haite de câini, împânzesc străzile stațiunii.

×
Subiecte în articol: atac caine mehedinti
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close