Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat filmat în timp ce se spăla pe dinți în apa mării, la Constanţa. "Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”

Bărbat filmat în timp ce se spăla pe dinți în apa mării, la Constanţa. "Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”

Lipsa apei potabile duce la situaţii de neînchipuit. La Constanţa un bărbat s-a spălat pe dinţi în apa mării, fapt ce a stârnit nemulţumirea celor care l-au văzut.

Bărbat filmat în timp ce se spăla pe dinți în apa mării, la Constanţa. "Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”
26 Iul 2022   •   11:07

Un bărbat a fost filmat în Constanța când se spăla pe dinți în apa mării. După ce a terminat periajul, omul s-a clătit cu aceeaşi apă sărată din mare. Totul a avut loc în plină zi, pe plaja Modern, scrie Replica de Constanța.

Acţiunea extremă a omului a fost filmată de cei din jur şi în scurt timp filmarea a ajuns pe internet.

Cel care a urcat filmul pe rețelele sociale a transmis și un mesaj regiei locale de apă: ”Dă-ne drumul la apă până nu ne omoară ăsta toți peștii!”.

"Dar gargară de ce nu face?", a fost una din întrebările internauţilor care au comentat intens filmarea.

Jumătate din municipiul Constanța este azi fără apă caldă din cauza unei avarii.

Termoficare Constanța SRL a anunțat, marți, că din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str.Gladiolei nr. 12, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în mai multe zone.

Este vorba despre CET, Brătianu, Inel I, Inel II, Tomis Nord și Tomis III, Anadolchioi, Badea Cârtan.

Jet de apă înalt de 20 de metri, după ce o ţeavă s-a spart pe un bulevard aglomerat din Constanţa

 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close