Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a aflat la Poliţie că are nevoie de permis pentru a conduce o maşină

Un bărbat din Suceava a aflat la Poliţie că are nevoie de permis pentru a conduce o maşină

Un bărbat din Suceava a aflat la Poliţie că are nevoie de permis pentru a conduce o maşină, în momentul în care a mers să ceară o autorizaţie pentru a-şi repara maşina, după o tamponare.

Un bărbat din Suceava a aflat la Poliţie că are nevoie de permis pentru a conduce o maşină
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   12:54

Bărbatul, care conducea de ceva timp fără să ştie că are nevoie de permis de conducere, a fost implicat într-o tamponare, miercuri dimineaţă (16 iunie 2021), în jurul orei 05.00, pe raza localităţii Capu Codrului.

Astfel, tânărul din comuna Berchişeşti s-a informat despre ce are nevoie pentru a-şi repara maşina şi a aflat că îi trebuie o autorizaţie de reparaţii din partea Poliţiei.

Drept urmare, s-a urcat la volanul maşinii şi a mers la postul de Poliţie din comuna Păltinoasa, acolo unde le-a explicat poliţiştilor ce s-a întâmplat şi motivul pentru care i-a vizitat.

În momentul în care agenţii i-au cerut actele necesare pentru eliberarea autorizaţiei, tânărul a dat din umeri atunci când a venit vorba despre permisul de conducere.

Poliţiştii au verificat şi au descoperit cu stupoare că bărbatul nu avea permis de conducere. Mai mult, ei l-au testat cu aparatul etilotest, crezând că poate alcoolul i-a afectat judecata, însă rezultatul a fost negativ, notează ziardesuceava.ro.

Astfel, în loc de autorizaţie, bărbatul a obţinut un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: Capu Codrului Suceava
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close