Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a fost lovit de două maşini, în aceeaşi zi, şi a ajuns în comă la spital

Un bărbat din Suceava a fost lovit de două maşini, în aceeaşi zi, şi a ajuns în comă la spital

Un bărbat din Suceava, externat din spital după ce a fost lovit de o maşină, a fost victima unui alt accident, în aceeaşi zi, şi a ajuns în comă la spital.

Un bărbat din Suceava a fost lovit de două maşini, în aceeaşi zi, şi a ajuns în comă la spital
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2023   •   23:15

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost lovit de o maşină, prima dată, în jurul orei 13.00.

El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, acolo unde a primit îngrijiri medicale, fiind policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie toraco-abdominală.

După ce medicii l-au tratat, bărbatul a fost externat, iar după câteva ore a fost implicat într-un alt accident rutier pe bulevardul Calea Unirii din Suceava, acolo unde a fost lovit, din nou, de o altă maşină.

De această dată, bărbatul a fost grav rănit, iar un echipaj SMURD l-a transportat în comă la acelaşi spital.

„Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, potrivit stirisuceava.net.

×
Subiecte în articol: Suceava SMURD
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close