Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a murit în timp ce mergea să-și ia cei 12 copii de la școală | A fost răsturnat cu microbuzul de un șofer beat cu Audi

Un bărbat din Suceava a murit în timp ce mergea să-și ia cei 12 copii de la școală | A fost răsturnat cu microbuzul de un șofer beat cu Audi

Un bărbat în vârstă 50 de ani din Suceava, tatăl a 12 copii, a murit într-un accident grav, produs miercuri după-amiază, la Vicovu de Sus.

Un bărbat din Suceava a murit în timp ce mergea să-și ia cei 12 copii de la școală | A fost răsturnat cu microbuzul de un șofer beat cu Audi
Sursa foto: monitorulsv.ro
de Andreea Ştefan    |    03 Noi 2022   •   10:53

Bărbatul s-a urcat la volanul unui microbuz, pe care a încercat să îl întoarcă pe un drum național.

Acesta nu s-a asigurat și a fost lovit în lateral de un șofer beat cu un Audi A8, care venea cu viteză din spatele său.

Microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajul de pompieri militari ajuns la fața locului l-a găsit pe șoferul microbuzului încarcerat și în stare de inconștiență.

Din nefericire, acesta a murit la scurt timp.

La ora producerii accidentului, apropiații bărbatului spun că bărbatul mergea să își ia copiii de la școală.

Autoturismul Audi era condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Sus, care a fost rănit ușor, la fel și tânărul de 22 de ani, pasager în mașina sa.

Testat cu aparatul etilotest, tânărul șofer de Audi avea o alcoolemie de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: Suceava accident
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close