Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu bâte și cuțite între două bande, la Craiova. Un băiat de 16 ani a fost rănit cu un cuțit

Bătaie cu bâte și cuțite între două bande, la Craiova. Un băiat de 16 ani a fost rănit cu un cuțit

Scandal între două grupuri rivale, noaptea trecută, la Craiova. În urma conflictului, un minor de 16 ani si un bărbat de 29 de ani au fost transportați la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic din Craiova.

Bătaie cu bâte și cuțite între două bande, la Craiova. Un băiat de 16 ani a fost rănit cu un cuțit
Sursa foto: Antena 3
de Loredana Chimoiu    |    14 Feb 2022   •   08:36

De asemenea, în timpul conflictului, un autoturism a fost distrus. Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri.

Mai multe forțe de intervenție au fost dirijate la fața locului după ce persoanele care au sunat la 112 au susținut că s-au tras și focuri de armă. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că informația nu se confirma.

Cele doua persoane transportate la spital sunt conștiente și cooperante. Conform polițiștilor, minorul  de 16 ani a suferit o plagă superficială, în zona spatelui, produsă de un cuțit, iar tânărul de 29 de ani are o leziune în zona capului, prin lovire cu o bâtă. Cei doi sunt în afara oricărui pericol.

Din primele cercetări s-a stabilit că între un grup de patru bărbati și un alt grup de trei bărbați, toți din Craiova, ar fi izbucnit un conflict, iar între cele două grupuri exista o rivalitate mai veche.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt.

×
Subiecte în articol: bătaie Craiova injunghiat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close