Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o bătrână a fost atacată de un câine în plină stradă. Intervenția unui bărbat a agravat situația

Momentul în care o bătrână a fost atacată de un câine în plină stradă. Intervenția unui bărbat a agravat situația

O femeie în vârstă a fost atacată astăzi de un câine, în plină stradă, în județul Buzău. Bărbatul care a încercat să o a ajute pe bătrână a înrăutățit lucrurile.

Momentul în care o bătrână a fost atacată de un câine în plină stradă. Intervenția unui bărbat a agravat situația
de Ioana Mircea    |    16 Mar 2023   •   23:29

O bătrână s-a luptat astăzi în plină stradă cu un câine agresiv în orașul Nehoiu, din județul Buzău. Scenele au fost filmate de câțiva trecători și au fost postate pe TikTok.

În imagini se vede cum victima încearcă să țină la distanță patrupedul cu ajutorul unei crengi, și chiar îl lovește pe animal. La un moment dat apare un bărbat care în loc să o ajute pe femeie, îi ia creanga din mână. În acel moment, câinele a sărit direct pe bătrână și a început să o muște.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia s-a prăbușit la pământ în văzul tuturor. Atunci bărbatul, care era cu bățul în mână, l-a alungat pe câine.

Citește și: O altă femeie a fost omorâtă de un câine în Bucureşti

Filmulețul postat pe TikTok  a strâns în câteva ore sute de comentarii și distribuiri pe rețelele de socializare.

Unii dintre cei care au comentat la postare susțin că bărbatul care s-a apropiat de victimă și a dezarmat-o ar fi chiar proprietarul câinelui. Se pare că femeia este cunoscută pentru obiceiul ei din a arunca bolovani spre haitele de câini.

„Doamna Pâslaru adună pietre de pe stradă și le aruncă de la balcon în câinii care trec pe lângă bloc sau dorm prin apropiere de blocul unde stă. Eu i-am zis de multe ori să nu mai facă așa ceva. Toți câinii o latră. (…) Animalele țin minte oamenii care îi agresează. Prin zonă trec copii și nu s-a întâmplat nimic”, este unul dintre mesaje, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: atac caine Buzau
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close