Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrână trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere

Bătrână trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere

O bătrână din Piatra Neamț a fost trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Silvia Preda    |    08 Apr 2023   •   16:24

Scenă revoltătoare surprinsă în postul Paștelui de camerele de supraveghere. O bătrână a fost atacată în plină zi, pe stradă, tâlhărită și pusă la pământ. 

La câteva ore de la incident, un jandarm l-a observat pe bărbatul care a tâlhărit-o pe femeie.

Jandarmul era în timpul liber, dar știa toate semnalmentele agresorului așa că nu a stat pe gânduri și și-a anunțat imediat colegii prin dispecerat. În zonă a apărut un echipaj de jandarmi care l-a condus pe bărbat la sediul poliției municipiului Piatra Neamț.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acolo, polițiștii l-au audiat și cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie. 

Citeşte şi: "Poliția ne-a spus că am fost extrem de norocoși": O familie de români povestește coșmarul trăit la hotel, în vacanța exotică din Zanzibar

Bătrâna în vârstă de 77 de ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată apoi la spital pentru îngrijiri medicale. 

Agresorul a fost reținut deja pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat din moment în moment Parchetului de pe lângă judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close