Antena 3 CNN Actualitate Locale Câine din rasa Rottweiler, împușcat de un polițist | A sfâșiat piciorul unei tinere din Mangalia

Câine din rasa Rottweiler, împușcat de un polițist | A sfâșiat piciorul unei tinere din Mangalia

O tânără de 23 de ani a fost atacată pe stradă de un câine din rasa Rottweiler. Femeia a fost salvată de un polițist care nu a stat pe gânduri și a folosit arma din dotare.

Câine din rasa Rottweiler, împușcat de un polițist | A sfâșiat piciorul unei tinere din Mangalia
Sursa foto: freeimages.com
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2022   •   19:42

Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții. Tânăra ieșise din scara blocului, când a fost atacată de 2 câini agresivi din rasa Rottweiler.

Pe unul a reușit să-l îndepărteze, însă celălalt a mușcat-o de picior. S-a ales cu o plagă extrem de adâncă și tot ea a fost cea care a reușit să sune la 112.

La fața locului au sosit imediat medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și polițiștii.

Când au ajuns acolo, agenții au găsit animalul care era încă lângă tânără și prezenta un comportament agresiv, motiv pentru care au folosit armamentul din dotare, iar animalul a fost împușcat.

Tânăra a fost transportată la Spitalul din Mangalia, însă din cauză că rana era extrem de gravă, medicii de acolo au decis să o transferă la Spitalul Județean, acolo unde se află și în acest moment, internată pe secția de chirurgie plastică.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, iar acum încearcă să identifice proprietarul sau proprietarii celor 2 animale scăpate de sub control.

Dacă vor fi identificați, aceștia vor trebui să răspundă penal.

×
Subiecte în articol: mangalia rottweiler
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close