Antena 3 CNN Actualitate Locale Călin avea 21 de ani și toată viața înainte. Acum câteva zile, Călin a luat o decizie care a îngrozit un oraș întreg

Călin avea 21 de ani și toată viața înainte. Acum câteva zile, Călin a luat o decizie care a îngrozit un oraș întreg

Călin avea 21 de ani și toată viața înainte. Acum câteva zile, Călin a luat o decizie care a îngrozit un oraș întreg
Sursa foto: foto: aradon.ro
09 Dec 2018   •   16:25

Student la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Călin, un tânăr de 21 de ani din Sântana, și-a pus capăt zilelor miercuri, 5 decembrie. Trupul neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, spun polițiștii, scrie aradon.ro.

„O zi extrem de grea”

Vestea i-a șocat pe apropiații lui, la scurt timp după aflarea veștii începând să apară mesajele de condoleanțe pe contul său de pe o rețea socială. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close